diumenge, 6 de novembre del 2011

La Viquipèdia.

 La Viquipedia és una enciclopèdia oberta que és elaborada en col·col·laboració amb alguns dels seus lectors.
 En tot el món, les persones col·laboren amb la Viquipèdia, introduint-hi informació immediata a la pàgina web, fent-la així més rica. Tots aquells canvis els quals, no tenen una referència amb la que confiar, s'elimina ràpidament.

Amb les meves companyes de la classe hem posat en pràctica aquesta enciclopèdia oberta, modificant entrada que tracte de la interactivitat. A continuació us adjunto els passos per tal de crear o modificar una entrada a la Viquipèdia.

Passos per crear o modificar una entrada:
1. Primerament, hem de crear un compte per així col·laborar totes a l'hora per ampliar, aportar i introduir  informació a la pàgina web

 
2. Seguidament, en el requadre de cerca, introduïm el nom de la entrada que volem modificar i ampliar l'informació, en el nostra cas, introduïm: Interactivitat.

3. Després clickem a on posa Modifica: 


4. A continuació comencem a ampliar l'informació de la Interactivitat, una vegada hem finalitzat i volem guardar els canvis, hem de marcar l'opció "Desa la pàgina".






5. Finalment, per tal de que no ens eliminin la nostra informació, hem de fomentar-la amb fonts verificables. S'han d'introduir a l'apartat on posa "Text de referència" i seguidament fer un click a "Insereix". I, per acabar, comprovem si la referència que hem introduït està a l'apartat de l'article,  Referències.



I per acabar, podeu observar el resultat final de la nostre aportació a la Viquipèdia.

La Interactivitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada