diumenge, 8 de gener del 2012

El llenguatge audiovisual.

Un dels principals objectius educatius de l'escola és ensenyar a llegir i a escriure.  Dins d'aquesta, utilitzem el llenguatge verbal per portar a terme aquest aprenentatge, però  hi ha un altre tipus de llenguatge que utilitzem tant o més que aquest... es tracta del"llenguatge audiovisual", un llenguatge que es caracteritza per la utilització de la imatge i el so amb la finalitat d'ensenyar i educar a través d'emocions i sentiments.

A classe vam comparar dos vídeos, els quals un anomenat vídeo lliçó, tractava de transmetre continguts orals, i en cap cas vam poder explicar el que deia aquest vídeo, ja que ràpidament perdiem l'atenció. D'altre banda, vam veure, el s'anomena vídeo motivador, el qual no es tracta de transmetre continguts orals, sinó que vam entendre perfectament el vídeo a partir d'emocions i sentiments.

Per altra banda, també s'ha de tenir clar, que no és el mateix utilitzar un mitjà audiovisual que el llenguatge audiovisual. "No es tracta d'utilitzar mitjans audiovisuals, sinó d'expressar-se audiovisualment"
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada