diumenge, 8 de gener del 2012

Power Point

Tots i totes per a realitzar alguna presentació hem fet servir el Power Point com a programa principal, però l'hem utilitzat de manera correcta? Hem de tenir clar que depenent de la finalitat del nostra discurs realitzarem una estructura per al Power Point o bé una altre. Per a fer una bona presentació i utilització del Power Point hem de tenir en compte:



  • Quan volguem resaltar una presentació el que farem és utilitzar colors forts al fons i clars a la lletra (però no hem d'utilitzar colors com el negre o el vermell, ja que cansen la vista). Però la diapositiva negre al principi i al final de la presentació crea atenció envers al públic, pel fet d'anunciar el principi i el final.
  • Quan volguem destacar alguna frase podem utilitzar la negrea o el subrallat i la lletra ha de ser ben clara, ja que les presentacions s'han de fer perquè s'entenguin, no perquè queden maques.
  • L'us d'animacions en aquest programa pot donar bon afecte, però compte! No hi hem d'afegir moltes, ja que, pot causar mareig.
  • Hem de vigilar amb el doble discurs, ja que, el Power Point és un suport i no realitza la nostre exposició, la que ho fa som nosaltres i les nostres paraules.



Per a més informació podeu donar un cop d'ull a aquest enllaç:


http://pers.blanquerna.url.edu/jordisimon/doc1302a.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada